Esdeveniment virtual Salesforce

Preguntes? Truqueu-nos al 800 300 229

Salesforce Live: Catalunya

Arriba l'esdeveniment virtual el 26 de novembre de 2020 10:30 CEST

¡Salesforce Live: Catalunya, no és un simple esdeveniment!

Uniu-vos al nostre espectacle digital i no us perdeu les històries dels nostres clients trailblazers, que han repensat els seus processos de negoci amb un únic objectiu: la satisfacció del client. En un moment de transició que ens afecta a tots, la rapidesa i l'entusiasme en la innovació i la digitalització són aliats per a les empreses de totes les mides i sectors, tant si operen en l'entorn B2B com en el B2C.

L'agilitat, el desig de canvi i el compromís amb l'èxit comú són les directrius que guien no només les empreses d'èxit, sinó també les persones obstinadament compromeses amb el benestar de les seves comunitats. Amb l'ajuda dels nostres convidats, junts esbossarem les pautes d'aquest camí, entre els negocis i els valors, les operacions i la visió: no us ho perdeu!

¡Salesforce Live: Cataluña, no es un simple evento!

Únase a nuestro espectáculo digital y no se pierda las historias de nuestros clientes, Trailblazers que han repensado sus procesos de negocio con un único objetivo: la satisfacción del cliente. En un momento de transición que nos afecta a todos, la rapidez y el entusiasmo en la innovación y la digitalización son aliados para las empresas de todos los tamaños y sectores, tanto si operan en el entorno B2B como en el B2C.

La agilidad, el deseo de cambio, el compromiso con el éxito común son las directrices que guían no sólo a las empresas de éxito, sino también a las personas obstinadamente comprometidas con el bienestar de sus comunidades. Con la ayuda de nuestros invitados, juntos esbozaremos las pautas de este camino, entre los negocios y los valores, las operaciones y la visión: ¡no se lo pierda!

 

Accedir a l'esdeveniment

Completi tots els camps.
Introduzca su nombre
Introduzca sus apellidos
Introduzca su cargo laboral
Introduzca una correo electrónico
Introduzca un número de teléfono
Introduzca el nombre de su empresa
Seleccione el número de empleados
Seleccione un país válido
Sí, Salesforce puede compartir mi información de contacto con socios patrocinadores para fines de marketing
By registering I confirm that I have read and agree to the Privacy Statement.
This is a required field