PRESS AND NEWS

 

Corilus gaat in zee met Salesforce om klantenervaringen te transformeren

Salesforce Customer Succes Platform zal meer gepersonaliseerde, 1-op-1 ‘customer journeys’ mogelijk maken en klanttevredenheid maximaliseren

ZAVENTEM, 21 maart 2017 - Salesforce, het Customer Success Platform en ’s werelds grootste leverancier van Customer Relationship Management (CRM) software, kondigde vandaag aan dat Corilus - een Belgische leverancier van software en diensten voor beroepsbeoefenaars in de zorgsector - gekozen heeft voor het Salesforce Customer Success Platform om haar sales, service en marketing te stroomlijnen op één enkel platform, en om op een compleet nieuwe manier met haar klanten in contact te treden.

Corilus is de laatste jaren enorm gegroeid. Een deel van deze groei is te wijten aan overnames: hierdoor is er een diverse en heterogene infrastructuur ontstaan, en is het voor Corilus moeilijk geworden om feilloze klantenervaringen aan te bieden over alle diensten heen. Door te standaardiseren op het Salesforce Customer Success Platform zal Corilus verschillende onafhankelijke systemen vervangen door één enkel platform in de cloud. Het bedrijf zal er zo voor kunnen zorgen dat al zijn klantgerichte teams binnen sales, service en marketing een volledig, 360-graden zicht op de klanten hebben. Dit zal leiden tot meer gepersonaliseerde, 1-op-1 ‘customer journeys’ en de klantentevredenheid nog verbeteren.

Pieter Baeyaert, CIO en CPO van Corilus, heeft hoge verwachtingen van de Salesforce-oplossing: “Onze organische groei gecombineerd met acquisities heeft geleid tot een situatie waarin bedrijfsprocessen verre van geoptimaliseerd waren. Tegelijk verhindert de diversiteit van de customer-facing software ons om een meer homogene klantervaring te creëren. Door over te schakelen op het complete, geïntegreerde Salesforce Customer Success Platform, dat bovendien steeds online is, worden we efficiënter en - nog belangrijker - verbeteren we de customer experience. De Corilus werknemers kunnen nauwelijks wachten om gemakkelijker en op een meer responsieve manier met hun klanten te communiceren.”

“Salesforce helpt Corilus om op een meer consequente manier met haar klanten in contact te treden en versnelt de verschillende klantgerichte processen,” vertelt Bob Vanstraelen, Area Vice President Benelux bij Salesforce. “We kijken er naar uit om met Corilus samen te werken aan een omgeving die alle relevante processen en data integreert en hen in staat stelt om een nog betere customer service aan te bieden. Door de processen te digitaliseren zal Corilus over een enorm voordeel beschikken in een wereld waarin ‘mobile’ en ‘live’ informatie de sleutel tot zakelijk succes zijn.”

Corilus zal gebruik maken van verschillende Salesforce Cloud-oplossingen: Sales Cloud, Marketing Cloud, Community Cloud en Service Cloud. “De integratie van al deze activiteiten moet leiden tot een beter zicht op elke klant en tot een consequente, eenvormige benadering van de klant,” legt Baeyaert uit. “De combinatie van cloud computing en gestandaardiseerde onderdelen maakt dit mogelijk, en baant de weg voor nog meer integratie in de toekomst.”

Over Corilus
Corilus is een marktleidende provider van geconnecteerde oplossingen binnen de zorgsector. Het bedrijf biedt software, eHealth services en complete ICT-oplossingen aan de zorgsector in België en is ook aanwezig in Nederland en Frankrijk. Zijn aanbod omvat practice management systems, communicatie-tools, elektronische patiëntenregisters, en ook hardware, data exchange, facturatiesystemen, opleidingen en consulting diensten. Corilus is een vertrouwde provider voor een brede waaier aan healthcare beroepsbeoefenaars, waaronder apothekers, huisartsen, verplegers, vroedvrouwen, tandartsen,oftalmologen, opticiens, fysiotherapeuten en veeartsen. Een zeer onderlegd en gemotiveerd team van 350 werknemers biedt diensten aan aan meer dan 40.000 klanten. Oplossingen van Corilus zijn ook terug te vinden in zorgcentra, ziekenhuizen, laboratoria en zorgtehuizen voor ouderen. De omzet van het bedrijf bedraagt ongeveer 49 miljoen euro. Meer informatie: www.corilus.be.

Over Salesforce
Salesforce, het Customer Success Platform en ’s werelds grootste leverancier van Customer Relationship Management (CRM) software, maakt het voor bedrijven mogelijk om op een totaal nieuwe manier met hun klanten in contact te treden. Kijk voor meer informatie over Salesforce (NYSE: CRM) op: www.salesforce.com.

Alle services en/of features die nog niet zijn verschenen en waarnaar wordt verwezen in dit, of in andere persberichten of publieke statements, verschijnen mogelijk niet op tijd of zelfs helemaal niet. Klanten die Salesforce-applicaties aanschaffen moeten hun aankoopbeslissingen maken op basis van features die op dat moment beschikbaar zijn. Salesforce heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en heeft verder kantoren in Europa en Azië. Het bedrijf staat genoteerd aan de New York Stock Exchange onder het ticker-symbool ‘CRM’. Ga voor meer informatie naar: http://www.salesforce.com/nl

This press release contains “forward-looking statements.” All statements other than historical facts included in this press release, including, but not limited to, statements regarding the timing and the closing of the transaction, the financing for the transaction, the expected benefits of the transaction, prospective performance and future business plans, and any assumptions underlying any of the foregoing, are forward-looking statements. These statements are based on current expectations of future events. If underlying assumptions prove inaccurate or unknown, or unknown risks or uncertainties materialize, actual results could vary materially from the parties’ expectations and projections. These forward-looking statements reflect Salesforce’s expectations as of the date of this press release. Salesforce undertakes no obligation to update the informationeprovided herein.

---

Voor bijkomende informatie of een interview met Bob Vanstraelen, neem contact op met:

Salesforce Benelux
Simone Versteeg
Tel: 031 (0)6-51281643
Email: sversteeg@salesforce.com

Whizpr - PR agency Salesforce BeLux
Eef Leroy or Elke De Ridder
Tel: 052 55 33 26
Email: salesforce@whizpr.be

Voor bijkomende informatie of een interview met Pieter Baeyaert, neem contact op met:

Philippe Ruttens
Marketing Manager Corilus
Tel +32 (0) 3 253 20 20
+32 (0) 478 91 61 92
philippe.ruttens@corilus.be