Előadások

Tanulj meg egy évnyi ismeretet egyetlen nap alatt. Csatlakozz hozzánk október 16-án Budapesten egy akciódús napra, és tekintsd meg a különböző szerepekre vonatkozó fantasztikus előadásokat.

 

Keynote terem

A beszélgetés során hazai partnereinket mutatjuk be, akik a rendezvény szponzorai is egyben.
Moderátor: Bükkösy Ádám, Igazgató, Salesforce EMEA
A tavalyi sikeres Basecamp konferenciát követően, ahol csaknem 450 vendéget köszönthettünk, idén második alkalommal rendezzük meg a Salesforce Basecamp rendezvényt.
Keynote előadásunk során ismét interaktív tartalommal várunk mindenkit. Többek között bemutatjuk, hogy a világ vezető cégei, például a Marriott és az Unilever, miként hasznosítják a Salesforce megoldásait illetve új termékeit, a Salesforce Customer 360, az Einstein Voice, a Trailhead és a Lightning előnyeit annak érdekében, hogy a kereskedelmi, ügyfélszolgálat, marketing és informatikai részlegeik integrált felhasználói élményt nyújthassanak.

A szekciót Hrvoje Supic, a Salesforce EMEA regionális alelnöke vezeti. Vendégeink pedig a REAL School Magyarország, az OTP SimplePay és az Unilever Magyarország prominens képviselői.

Az előadás nyelve: angol és magyar (tolmácsszolgáltatást a rendezvény teljes ideje alatt szolgáltatunk).

Az Accenture, gyémánt fokozatú támogatónk előadása


Előadók: Jan Maly, Salesforce Practice Lead Danubia; Martin Guller, Salesforce Practice Lead, Accenture Advanced Technology Centers Hungary, Romania, Slovakia és Tamás G. Tamás, Salesforce Engineering Manager, Accenture

Az előadás nyelve: angol és magyar

A Deloitte, emeráld fokozatú támogatónk előadása
Előadó: File Ágnes, Senior Menedzser, Deloitte Magyarország

Minden cégnél mást jelent a digitális átállás. Sikertényezők, kihívások, ezekről hallunk példát a hazai és közép-kelet-európai régióból.

Az előadás nyelve: magyar
Vendégünk: Varga Anita Ágnes, Marketing Vezető, Rossmann Magyarország Kft.

Nyerjen betekintést a legfrissebb marketing-automatizációs trendekbe.
Az előadás elsősorban marketing szakemberek számára lehet érdekes, akik munkájuk során egyre inkább a digitális csatornákra specializálódnak.

Az előadás nyelve: angol és magyar

Előadók: Michal Rulik, Marketing Cloud Account Executive, Salesforce és Kalmár Csaba, Üzletfejlesztési Menedzser, Salesforce
Vendégünk: Kiss Sándor, Értékesítési Igazgató, Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft.

Hogyan tudjuk növelni az értékesítésünket? Milyen megterüléssel lehet számolni egy CRM rendszer bevezetése során? A Salesforce megoldását több száz ügyfél használja Magyarországon és ezúttal a Saint-Gobain Magyarország sikertörténetét hozzuk el Önöknek.
Az előadás főleg az értékesítésben dolgozó kollégáknak lehet hasznos, akik pontosan tudják és értik az értékesi szakma gyönyöreit.

Az előadás nyelve: magyar

Előadó: Bükkösy Ádám, Igazgató, Salesforce
Vendégünk: Mészáros Gábor, Ügyfélélmény Menedzser Extreme Digital Zrt.

Az előadás során arra keressük a választ, hogy hogyan lehet a világ legjobb ügyfélszolgálati élményét biztosítani ügyfeleink számára.
Amennyiben ügyfélszolgálati területen dolgozol vagy ha kicsit is izgat, hogy hogyan tudod az ügyfeleidet jobb élményben részesíteni, akkor itt a helyed.

Az előadás nyelve: magyar

Előadó: Viz István, Country Manager, Salesforce
Ismerd meg a világ vezető aPaaS megoldását. Az előadás során a Salesforce platform techológiáját vesszük górcső alá, amivel villámgyorsan tudsz applikációkat fejleszteni, IT tudás nélkül! (Persze azért kódolhatsz is, ha szeretnél! :)

Ez az előadás főleg az IT és üzleti-adminisztrációs kollégáknak lehet érdekes, de mindenkit szívesen várunk, aki szeretné megértené a Salesforce egyik legféltettebb publikus titkát.

Az előadás nyelve: angol

Előadó: David Sitarek, Platfrom Account Executive, Salesforce

A Salesforce e-commerce megoldásait olyan cégek használják világszerte, mint az Adidas vagy a Lacoste. De a B2B commerce megoldások is egyre fontosabb szerepet játszanak a legtöbb, elsősorban gyártó cégek stratégiájában. Hallgassa meg, hogy miként lehet egy egységes és integrált e-commerce stratégiát kialakítani, mely a legkényesebb ügyféligényeket is kiszolgálja.
Amennyiben e-commerce területen doldozol és szeretnél ihletet meríteni, akkor tarts velünk!

Az előadás nyelve: angol


Előadó: Femi Adeboye, Commerce Cloud Account Executive, Salesforce 

Breakout terem

A United Consult, platinum fokozatú támogatónk előadása
Előadó: Szücs Gábor, Vezető Salesforce Tanácsadó, United Consult,

Megannyi új technológia ütötte fel a fejét az utóbbi években, melyeket a vállalatoknál talán csak maguk a vásárlók kezdtek el gyorsabban használni. A kereskedők úgy tudnak sikeresek maradni, ha megpróbálnak a vevők igényei előtt járni és előnyként tekintenek a technológia változásaira. Naprakész, digitális megoldások teljes sorával támogathatják saját, illetve szervezetük értékesítési munkáját, miközben az ügyfeleket is elkápráztatják felkészültségükkel. Persze a valóságba átültetve ez nem mindig ennyire egyszerű, érdemes előre számolni az implementáció kihívásaival és felkészülve nekivágni a digitális transzformációnak.
#salescloud #prm #communities

Az előadás nyelve: magyar

Az Attention CRM, titánium fokozatú támogatónk előadása
Előadó: Siegler Bálint, Marketing Konzultációs Menedzser, Attention CRM

Az előadás során konkrét példákon keresztül mutatjuk be, hogyan lehet automatizálni és összehangolni a marketing, az értékesítés, a vevőszolgálat és az ügyfelek közötti kommunikációt és együttműködést. #multicloud #journeybuilder #connectedcustomers #customerexperience

Az előadás nyelve: magyar
Workshop telekommunikációs cégek számára.
További információ a "Távközlési Workshop" szekció alatt érhető el.
A workshop nyelve: angol

Workshop telekommunikációs cégek számára.

További információ a "Távközlési Workshop" szekció alatt érhető el.

A workshop nyelve: angol

Basecamp Budapest

Ne szalaszd el a Customer Success Platform és a világ legokosabb CRM rendszere felfedezésének lehetőségét!