Service Summit Helsinki

LASIPALATSIN BIO REX | 2. LOKAKUUTA 2019

 

Aamiainen asiakaskokemuksen ytimessä

 
Asiakaspalvelulta vaaditaan jatkuvasti enemmän: nopeasta reagoinnista sekä kyvystä palvella asiakkaita monikanavaisesti on lyhyessä ajassa tullut lähes itsestäänselvyyksiä. Parhaiten menestyvät nyt ne, jotka panostavat nykyaikaiseen teknologiaan, ja ovat onnistuneet automatisoimaan ainakin osan asiakaspalveluprosesseistaan. Kuitenkin hajanaiset järjestelmät, tiimit sekä levällään oleva asiakasdata ovat realismia vielä monessa yrityksessä.

Hyvät uutiset tulevat tässä: koskaan ei ole liian myöhäistä ryhtyä toimeen, ja aloittaa asiakaspalvelun tuomista nykypäivään.
 
Luvassa on tiivis aamupäivän mittainen tapahtuma asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen sydämessä: mielenkiintoisia puheenvuoroja, oikeita elävän elämän case-esimerkkejä mm. Googlelta, Volvolta ja Finnairilta, hyväksi havaitut käytänteet eri toimialoilta, sekä verkostoitumista alan ammattilaisten kesken.

Tervetuloa mukaan Service Summit -tapahtumaamme Helsingin Bio Rexissä. 
 

Aamupäivän ohjelma

 

08:00 Ilmoittautuminen, aamupala ja kumppaneiden demopisteet
09:00 Avauspuheenvuorot: Google, Volvo Cars ja Finnair
10:30 Tauko
11:00 Puheenvuorot: ABB, Wärtsilä ja Salesforce
12:10 Paneelikeskustelu: Kentällä toimivat asiakaspalvelijat ovat brändin kasvot.
12:30 Lounas
13:00 Tapahtuma päättyy ja kumppaneiden demopisteet 
 
 

Tapahtumapaikka


Lasipalatsin Bio Rex

Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki

Service Summit Helsinki

Salesforce järjestää yhden syksyn kiinnostavimmista aamutapahtumista, joka kokoaa yhteen asiakaspalvelusta ja asiakaskokemuksesta kiinnostuneet saman katon alle.