• *
    Kirjoita etunimi
  • *
    Kirjoita sukunimi
  • *
    Kirjoita työnimike
  • *
    Kirjoita käytössä oleva sähköpostiosoite
  • *
    Kirjoita käytössä oleva puhelinnumero
  • *
    Kirjoita yrityksen nimi
  • *
    Valitse työntekijöiden lukumäärä
  • *
    Valitse kelvollinen maa-asetus
  • *
    Kirjoita osavaltio/provinssi
  • *
    Kirjoita postinumero
  •     Kyllä, haluan saada markkinointiviestejä Salesforcen tuotteisiin, palveluihin ja tapahtumiin liittyen. Voin peruuttaa pyyntöni milloin tahansa.
  •  Hyväksyn tietosuojakäytännön. Annan suostumukseni siihen, että henkilötietojani voidaan siirtää Yhdysvaltoihin tietosuojakäytännön mukaista säilyttämistä ja käsittelyä varten. Hyväksyn, että Yhdysvalloilla ei välttämättä ole samoja tietosuojalakeja kuin siinä maassa, josta luovutan henkilötietojani ja että Salesforce saattaa joutua paljastamaan henkilötietojani Yhdysvaltojen viranomaisille. Minulla on oikeus perua antamani suostumus milloin tahansa. Lisätietoja saat tästä.  
    Hyväksyn tietosuojalausekkeen ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn. Erityisesti suostun siihen, että henkilötietojani siirretään muihin maihin, mukaan lukien Yhdysvaltoihin, tietojen säilyttämiseksi ja käsittelemiseksi tietosuojalausekkeessa tarkoitetulla tavalla. Learn More
    Ymmärrän, että näiden maiden tietosuojalait eivät välttämättä vastaa sen maan lakeja, josta luovutan henkilötietojani. Katso lisätietoja napsauttamalla tätä.
    By registering, you confirm that you agree to the storing and processing of your personal data by Salesforce as described in the Privacy Statement. Hyväksyn tietosuojakäytännön. Annan suostumukseni siihen, että henkilötietojani voidaan siirtää Yhdysvaltoihin tietosuojakäytännön mukaista säilyttämistä ja käsittelyä varten.
    I agree to the Event Terms of Service and Privacy Statement. In particular, I consent to the transfer of my personal information to other countries, including the United States, for the purpose of hosting and processing the information as set forth in the Privacy Statement. Learn More
    Ymmärrän, että näiden maiden tietosuojalait eivät välttämättä vastaa sen maan lakeja, josta luovutan henkilötietojani. Katso lisätietoja napsauttamalla tätä.
    By registering, you confirm that you agree to the Event Terms of Service and to the storing and processing of your personal data by Salesforce as described in the Privacy Statement. By registering I confirm that I have read and agree to the Event Terms of Service and Privacy Statement
 
 
 
TRUSTe