Kontaktsekretess

Om du har några frågor om salesforce.coms sekretesspolicy
eller informationspraxis ber vi dig fylla i formuläret nedan.

Tack.

Berätta lite om dig själv, så kontaktar vi dig direkt.
Berätta lite om dig själv, så kontaktar vi dig direkt.
Berätta lite om dig själv, så kontaktar vi dig direkt.
Fyll i alla fält.
Fyll i alla fält.
Fyll i alla fält.
Demointro
  • *
    Ange ditt förnamn
  • *
    Ange ditt efternamn
  • *
    Ange en giltig e-postadress
  • *
    Ange ett giltigt telefonnummer
  • *
    Ange ditt företagsnamn
  • *
    Välj ett giltigt land
  • *
  •     Ja tack, jag vill ta emot marknadsföring angående Salesforces produkter, tjänster och evenemang.
  •  Jag godkänner integritetspolicyn. I synnerhet samtycker jag till att mina personuppgifter överförs till andra länder, inklusive USA, för att lagra och behandla informationen enligt vad som anges i integritetspolicyn.  
    Jag godkänner integritetspolicyn. I synnerhet samtycker jag till att mina personuppgifter överförs till andra länder, inklusive USA, för att lagra och behandla informationen enligt vad som anges i integritetspolicyn. Learn More
    Jag är medveten om att dessa länder kanske inte har samma dataskyddslagar som det land från vilket jag tillhandahåller mina personuppgifter. För mer information, klicka här.
    Genom att registrera dig bekräftar du att du godkänner lagring och behandling av dina personuppgifter av Salesforce som beskrivs i integritetspolicyn. Genom att registrera mig bekräftar jag att jag har läst och godkänner integritetspolicyn.
    Jag samtycker till evenemangsvillkoren och integritetspolicyn. I synnerhet samtycker jag till att mina personuppgifter överförs till andra länder, inklusive USA, för att lagra och behandla informationen enligt vad som anges i integritetspolicyn. Learn More
    Jag är medveten om att dessa länder kanske inte har samma dataskyddslagar som det land från vilket jag tillhandahåller mina personuppgifter. För mer information, klicka här.
    Genom att registrera dig bekräftar du att du godkänner evenemangsvillkoren samt att dina personuppgifter lagras och behandlas av Salesforce i enlighet med vad som beskrivs i integritetspolicyn. Genom att registrera mig bekräftar jag att jag har läst och godkänner evenemangsvillkoren och integritetspolicyn.

 

TRUSTe