Salesforce Live: Danmark

Tirsdag d. 27. April 2021

Salesforce Live: Danmark åbningssession

Tirsdag d. 27. april kl. 10.00.

Vi vender forhåbentlig snart tilbage til en post-corona-hverdag, men virkeligheden bliver ikke den samme som før. Fremover vil hjemmearbejde bare være arbejde. E-handel vil bare være handel. Videomøder vil bare være møder. Vinder-virksomhederne bliver dem, der omfavner denne nye normal og anderkender, at fremtiden er digital-first og hvor-som helst og når-som-helst.

Derfor viser vi dig til dette års Salesforce Live, hvordan din virksomhed kan tilpasse sig den nye normal og øge væksten ved at skabe fremtidens arbejdsplads med Cloud 3.0. Vi får blandt andet besøg af racerkører Kevin Magnussen, som deler sine erfaringer med at arbejde når-som-helst og hvor-som-helst og vi hører også fra et panel af danske virksomheder hvordan de ser fremtidens arbejde.

Samtidig er den nye post-corona-hverdag også en mulighed for virksomheder til at skabe en bæredygtig forandring i samfundet. Bliv inspireret til at indtænke samfundsansvar i din virksomhed, når vi deler vores erfaringer egne med at arbejde strategisk med bæredygtighed og vi hører fra Analysechef Mikkel Wolf fra kommunikationsbureauet Primetime hvordan det står til med befolkningens tillid til forskellige brancher og sektorer i dansk erhvervsliv.

Michèle Bellaiche

TV-vært

Kevin Magnussen

Racerkører
Chip Ganassi Racing

Mikkel Wolf Rasmussen

Head of Insights & Behavior
Primetime Kommunikation

Henrik Thystrup

VP/CIO Group IT
Solar

Hans Henrik Beck

Partner
Bain & Company

André Rogaczewski

CEO
Netcompany

Pernille Bruun-Jensen

Global CMO
ECCO
 

Tilmeld dig nu

Alle felter skal udfyldes.
Indsæt fornavn
Indsæt efternavn
Anfør din titel
Anfør din email
Anfør dit telefon nummer
Anfør din virksomhed
Vælg antallet af ansatte
Vælg dit land
Accepter alle offentliggørelser nedenfor.
Ved at registrere dig bekræfter du, at du accepterer Salesforces behandling af dine personlige oplysninger som beskrevet i erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger.
This is a required field
Ja, Salesforce må gerne dele mine kontaktoplysninger med sponsorpartnere til marketingsformål.