Key Speakers

Bibiana Ballbè ha viscut i treballat a Nova York, San Francisco, Barcelona, Boston, Köln, i Berlín. Periodista, directora creativa, presentadora de televisió i fundadora de TheCreativeNet, una plataforma digital que connecta més de 50 milions de persones; la Bibiana és la fundadora i CEO de TheCreativeAgency: una agència creativa i productora des d’on du a terme tot tipus de campanyes i produccions. Des de fa 3 anys  impulsa també TheCreativeFest, un festival de creativitat que ja ha reunit 45.000 persones en les seves 3 primeres edicions.
Bibiana Ballbè ha vivido y trabajado en Nueva York, San Francisco, Barcelona, Boston, Köln, y Berlín. Periodista, directora creativa, presentadora de televisión y fundadora de TheCreativeNet, una plataforma digital que conecta más de 50 millones de personas; Viviana es la fundadora y CEO de TheCreativeAgency: una agencia creativa y productora desde donde lleva a cabo todo tipo de campañas y producciones. Desde hace 3 años impulsa también TheCreativeFest, un festival de creatividad que ya ha reunido 45.000 personas en sus 3 primeras ediciones.
Marc Ribas, xef i actual presentador del programa de dia de TV3“Cuines”, amb  5 temporades ja, i conductor també de l’espai en Prime Time dels dimecres “Joc de Cartes” ,amb la 4rta temporada acabada d'emetre i a punt d’estrenar-ne una de nova. Va començar creant el seu primer restaurant a Sabadell en tornar d’una estada de 5 anys a Brasil. La crisi del 2008 el va obligar a tancar, amb un deute que el va deixar arruïnat. Va començar a remuntar cuinant i revolucionant un bar de menús de polígon. Poc després va començar a cuinar al costat del seu amic Artur Martínez, amb qui van aconseguir l’estrella Michelin. És aleshores quan entra a treballar a la televisió després de passar el càsting, quan ja estava fora de termini. Finalment, fa tres anys, va obrir La Taverna del Ciri a Terrassa i el Panot al Passeig de Gràcia de Barcelona.
Marc Ribas, chef y actual presentador del programa de día de TV3 "Cocinas", con 5 temporadas ya, y conductor también del espacio en Prime Time de los miércoles "Juego de Cartas", con la 4ª temporada recién emitir ya punto de estrenarse una nueva. Comenzó creando su primer restaurante en Sabadell al regresar de una estancia de 5 años en Brasil. La crisis de 2008 le obligó a cerrar, con una deuda que le dejó arruinado. Comenzó a remontar cocinando y revolucionando un bar de menús de polígono. Poco después comenzó a cocinar al lado de su amigo Artur Martínez, con quien lograron la estrella Michelin. Es entonces cuando entra a trabajar en la televisión después de pasar el casting, cuando ya estaba fuera de plazo. Finalmente, hace tres años, abrió La Tasca del Cirio en Terrassa y Panot el Paseo de Gracia de Barcelona.

CIO de GalenciumHealth té la responsabilitat de facilitar la millor tecnologia per ajudar a assolir els objectius de la companyia, al mateix temps de millorar tots els processos d'aquesta, fent-los més senzills i àgils.

Durant més de 20 anys de professió com a Tecnòleg, ha exercit les funcions d'IT Manager, de Program Manager, de Director de Sistemes, d'Assessor Tecnològic i CIO en diverses companyies en sectors tan diversos com són l'Industrial, el de Patents, l'Automobilístic o l'Aeronàutic, i en l'actualitat, també en el Farmacèutic.

Como CIO de Galencium Health tiene como responsabilidad facilitar la mejor tecnología para
ayudar a cumplir los objetivos de la compañía al mismo tiempo que mejoran todos los
procesos de la misma, haciéndolos más sencillos y ágiles. 

Durante más de 20 años de profesión como Tecnólogo, ha desempeñado las funciones de IT
Manager, Program Manager, Director de Sistemas, Asesor Tecnológico y CIO en diversas
compañías de sectores tan dispares como el Industrial, el de Patentes, Automovilístico o el
Aeronáutico y actualmente en el Farmacéutico.

Apassionat de la tecnologia i la innovació com a elements catalitzadors del canvi en la societat, Luis Navarrete és un professional amb més de 20 anys d’experiència en el sector de les TIC, treballant tant en el món de la consultoria com en grans companyies de diferents sectors. Com a director de sistemes del grup SUEZ a Iberoamèrica, forma part de l’equip executiu que lidera l’evolució digital dins del grup, qüestionant de manera contínua l’statu quo.
Apasionado de la tecnología y la innovación como elementos catalizadores del cambio en la sociedad, Luis Navarrete es un profesional con más de 20 años de experiencia en el sector de las TIC, trabajando tanto en el mundo de la consultoría como en grandes compañías de diferentes sectores. Como director de sistemas del grupo SUEZ en Iberoamérica, forma parte del equipo ejecutivo que está liderando la evolución digital dentro del grupo, cuestionando de manera continua el status quo.
És responsable de la definició i implantació de processos CRM en el Grupo Cosentino. Fa 8 anys que treballa amb tecnologia Salesforce i els seus diferents productes, i té 13 anys d’experiència en la plataforma SAP per a la correcta integració entre ERP i CRM.
Es responsable de la definición e implantación de procesos CRM en el Grupo Cosentino. Lleva 8 años trabajando con tecnología Salesforce y sus diferentes productos, y tiene 13 años de experiencia en plataforma SAP para la correcta integración entre ERP y CRM.
Amb 14 anys d'experiència en màrqueting digital, tant B2C com B2B, eCommerce i SaaS, l'Elisa es considera una apassionada de les noves tecnologies aplicades al màrqueting. Va participar en el creixement de Pure Players amb el tràfic més gran d'Espanya i va col·laborar amb referents de la innovació a escala mundial. Des de fa tres anys condueix la part digital d'Ametller Origen, un grup en plena transformació digital que promou un estil de vida més saludable i sostenible, tot facilitant l'accés a una alimentació més nutritiva, plaent i neta, amb un compromís ferm amb la societat i el medi ambient.
Con 14 años de experiencia en marketing digital, tanto B2C como B2B, eCommerce y SaaS, Elisa se considera una apasionada de las nuevas tecnologías aplicadas al marketing. Estuvo participando en el crecimiento de Pure Players con mayor tráfico de España y colaborando con referentes de la innovación a nivel mundial. Desde hace tres años lleva la parte digital de AmetllerOrigen, un grupo en plena transformación digital que promueve un estilo de vida más saludable y sostenible facilitando el acceso a una alimentación más nutritiva, placentera y limpia, con un firme compromiso con la sociedad y el medio ambiente.

Màster Tècnic en Desenvolupament en entorns TIC de la Universitat Politècnica de Catalunya,  i PDG - Programa de Direcció General - de la Universitat de Navarra, IESE.

El juliol de 2008 es va incorporar a la Fundació Bancària "la Caixa" com a Director de l'Àrea d'Integració Social; el setembre del 2014 va ser nomenat Director Corporatiu de l'Àrea Social, i actualment, des del juliol de 2017, és sotsdirector General de la Fundació Bancària "la Caixa" amb la responsabilitat de tots els Programes Socials.

Es Máster Técnico de Desarrollo en entornos TIC por la Universidad Politécnica de Cataluña y PDG – Programa de Dirección General- por la Universidad de Navarra, IESE.

En el mes de julio de 2008 se incorporó a Fundación Bancaria “la Caixa” como Director del Área  de Integración Social ,  en septiembre del 2014 fué nombrado Director Corporativo del Área Social y en la actualidad y des del mes de julio de 2017, es Subdirector General de Fundación Bancaria “la Caixa” con responsabilidad de todos los Programas Sociales.

Els seus inicis van ser en companyies líders en la recerca de Mercats (Nielsen i TNS-Kantar) i, posteriorment, va reenfocar el seu perfil en la gestió de projectes d'Ecommerce, tot formant l'equip que va liderar la implantació del Marketplace a Privalia i a Vente Privee.
Actualment promou la transformació digital d'Abacus Cooperativa cap a un negoci digital B2C i B2B, i també  màrqueting retail i digital.

Inicios en compañías líder en Investigación de Mercados (Nielsen y TNS-Kantar), para posteriormente reenfocar us perfil en gestión de proyectos de Ecommerce, formando el equipo que lideró la implantación de Marketplace en Privalia y Vente Privee.

Actualmente lidera la transformación digital de Abacus Cooperativa en la dirección de negocio digital B2C y B2B, así como marketing retail y digital.